Jolien en Jenno, geocachers, bekende bloggers, waterbaantesters en sinds vandaag ook de uitbaters van het eerste koffie- en theehuis.

In de Rechtestraat in Lille werd maandenlang verbouwd en gewerkt om alles klaar te krijgen voor de opening van hun GeoTea-huis.

Het koffie- en theehuisje van het koppel draait volledig rond geocaching. Dat is een buitenspel waarbij deelnemers met behulp van een gps-ontvanger een zogenaamde 'cache' - een virtuele schat - moeten vinden.

Daarom is er in het openingsweekend op zondag trouwens een geocaching-event voorzien. Geocachers verzamelen vanaf 9 uur 's morgens en genieten van ontbijt, soep, pannenkoeken en een flink aantal nieuw geplaatste geocaches.

Geotea is een leuk koffie- en theehuisje dat gecombineerd wordt met teambuilding en kinder- en verjaardagsfeestjes rond geocaching.

De naam Geotea ligt voor de hand: 'geo' verwijst naar geocaching, 'tea' verwijst naar het koffie- en theehuisje. Want ook mensen die nooit geocachen, kunnen bij hen terecht. Het is ook een gewoon koffie- en theehuisje met ontbijt, ijsjes, snacks en pannenkoeken.

GeoTea is open op woensdag op reservatie voor teambuildings en feestjes. Op donderdag van 10 tot 18 u en op vrijdag, zaterdag en zondag van 08 tot 18 uur.

Meer info www.geotea.be